ТИЖДЕНЬ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

З метою формування природничої грамотності та ознайомлення і популяризація знань про науки природничого циклу в школі було проведено “Тиждень природничих наук”.

З великою цікавістю та активністю пройшла  гра «Найрозумніший», яку підготувала та провела вчителька математики Галина Перегуда. Головний меседж – “Україні потрібні розумні діти”. Учні 9-12 класів мали змогу показувати своїм знання з фізики, хімії, біології, географії та математики. Учениця 12-го класу, Блонська Оксана,  стала переможницею і в виграла безкоштовну поїздку в львівський Музей Науки.  Це є доказом того, що знання цінні, #майбутнє_за_тобою.

У школі працювала “Фізико-біо-хімічна лабораторія”, де учні 1 -12 класів, під керівництвом вчительки хімії Ю.Кузів та вчителів фізики Л.Гіль та В.Алімова, мали можливість робити досліди та експерименти і спостерігати хімічні та фізичні явища. Емоції дітей не передати словами. Цікаву розповідь вчительки біології В.Винник про винайдення та будову мікроскопа учні слухали з величезною цікавістю. Потім мали можливість побачити в мікроскоп різні клітини.

Під час тижня найцікавішою і найемоційнішою була поїздка у львівський “Музей Науки”. Діти мали можливість побачити, почути, відчути, випробувати.

 Тиждень природничих наук закінчився, але продовжується праця педагогів, які пробуджують та підтримують інтерес до предметів природничо-математичного циклу та бажання учнів вчитися.

Більше фото тут

Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *