ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ – 2024

Цього року наші школярі взяли участь у Всеукраїнському інженерному тижні, що проходив із 02 лютого по 09 лютого 2024 року. Інженерний тиждень —  це проєкт для дітей шкільного віку, покликаний зацікавити наукою і дати поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу. Захід «Інженерний тиждень – 2024» організовано ГО «Про.Про.Лаб» у межах програми TOLOCAR, що фінансується Федеральним урядом Німеччини (Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) за підтримки GIZ Ukraine, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Головною темою Інженерного тижня – 2024 обрано МАЙСТРУЙ.

Вміння бути самозарадними посилює нашу незалежність від зовнішньої допомоги, відповідальність та прискорює нас. Коли ми розв’язуємо питання, що стосуються життя та розвитку, це стає вкрай важливо. Крім того, самозарадність — важлива складова розвитку креативності. У пошуку рішень ми тестуємо десятки як традиційних, так і нових ідей, що неймовірно захоплює і може призвести до нових відкриттів. Врешті-решт, самозарадність може покращити наші статки.

Отже, протягом тижня учні та учениці під керівництвом учителів Перегуди Г.М., Кузів Ю.Б., Гринів М.П., Чернецької А.О., Кухарук Н. П. працювали над втіленням суперцікавих інженерних проєктів. Наші розумники та розумниці відкривали для себе таємниці інженерної науки через різні експерименти, проєкти, досліди; удосконалили свою креативність, навчилися краще працювати в команді, мали можливість сформувати уявлення про пріоритети майбутньої професії, навчилися проявляти ініціативу.

#Усе_буде_Україна  #Усе_буде_КГСМ1#томущоцікаво #інженернийтиждень

Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *