ЕКСКУРСІЯ В ЗООПАРК “ЛІМПОПО”

Подивитися на тварин в природі. Що може бути цікавіше? Зоопарки завжди приваблювали як дітей і дорослих своїм різноманіттям живої природи. Всі  тварини поводяться по-різному, мають свої індивідуальні особливості і навіть характер, тому спостерігати за їхнім життям можна дуже довго.

 Цими днями учні школи разом з педагогами відвідали зоопарк «Лімпопо»,  де в достатку і комфорті проживає близько 500 видів тварин, зібраних з усіх куточків нашої планети. Серед них є рідкісні, занесені в Міжнародну Червону книгу і Червону книгу України.

Зоопарк «Лімпопо» – це справжній оазис екзотики в Західній Україні, де на учнів та педагогів школи чекала не тільки захоплююча та пізнавальна подорож у світ диких звірів, а і яскраві враження, дивовижні відкриття. Під час екскурсії, школярі мали можливість не тільки подивитися на незвичайних тварин, а й влаштувати приємну прогулянку по парку і просто відпочити на розважальному майданчику.

Дякуємо адміністрації зоопарку «Лімпопо» за  сприяння у проведенні безплатної екскурсії для дітей з особливими освітніми потребами та їх наставників.

Дякуємо ЗСУ за можливість відпочивати.

Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *